Opinie serwisu vhs24.pl

Opinie

A A A

Strona główna » Opinie

Dodaj opinie!
dodano: 2018-09-03 17:41:42

Usługa została wykonana szybko i profesjonalnie. Polecam tę firmę!

Stanisław z miejscowości: Mielec            

 

dodano: 2018-06-29 07:15:49

Pełny profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Polecam wszystkim.

Jarosław z miejscowości: Częstochowa            

 

dodano: 2018-06-13 17:45:51

Kasety, mimo że mające prawie 25 lat, zostały świetnie przegrane. Dzięki Państwa firmie, mogłem znowu odświeżyć wspomnienia. POLECAM KAŻDEMU!

Borys z miejscowości: Łódź            

 

dodano: 2018-04-12 20:46:02

Jestem zachwycony. Kaseta VHS miała 19 lat, a wspomnienia udało się odzyskać. Będę polecał :)

Filip z miejscowości: Tczew            

 

dodano: 2018-04-12 07:32:25

Rewelacyjnie! Jestem bardzo zadowolona ,kontakt z firmą bardzo dobry, ceny świetne, szybko, sprawnie , jakość idealna. Szczerze polecam!

Irena z miejscowości: Płoty            

 

dodano: 2018-03-27 21:43:59

Coś niesamowitego .Jakość nadzwyczajna .Tanio ,szybko .Perfekcyjnie.Wielkie dzięki

Jan z miejscowości: Suwałki            

 

dodano: 2018-03-22 14:01:10

Świetna Robota ! Z kiepskiej jakości materiału na kasetach osiągnęliście Państwo bardzo dobrą jakość na płytach . Bardzo sprawna i miła komunikacja z firmą , szybki czas realizacji - profesjonalnie . Polecę chętnie tym którzy będą potrzebować takiej usługi . Dziękuję :)))

Ryszard z miejscowości: Chełm            

 

dodano: 2018-03-17 12:44:06

Pełen profesjonalizm. Kawał świetnej roboty. Kasety przegrane idealnie. Jakość poprawiona. Nawet moja komunia, nagrywana 25 lat temu, taśma maksymalnie starta, nie było nic widać na video tak była zniszczona, a teraz na DVD mogę obejrzeć i powspominać czasy dziecinstwa i dziadków, których juz nie ma wśrod nas. Dziekuje za wspaniała robote i przypomnienie wspomnien. Bezcenne! Baaaaaaaaaaardzo polecam!

Michał z miejscowości: Konin            

 

dodano: 2018-02-28 20:08:05

Wszystkim polecam!

Andrzej z miejscowości: Chruszczobród            

 

dodano: 2018-02-22 19:17:10

Dziękuję za szybką i profesjonalną realizację zamówienia. Kasety miały prawie 30 lat i były zapleśniałe...a tej firmie udało się odzyskać nasze rodzinne wspomnienia. Aż łezka się w oku kręci widząc siebie z dzieciństwa i najbliższych sprzed wielu lat, niektórych już z nami nie ma...a wspomnienia zostają- bo to jedyne co nam pozostaje po najbliższych. Dziękuję jeszcze raz. Polecam wszystkim i pozdrawiam serdecznie:) Firma na 6 :)

Małgorzata z miejscowości: z podlaskiego            

 

dodano: 2018-01-06 12:56:09

Jestem bardzo zadowolona z jakości zrealizowanego zamówienia. Jakość przegranych filmów rewelacyjna, a należy zaznaczyć, że najstarsza kaseta liczyła sobie 23 lata! Na pewno jeszcze skorzystamy z usług vhs24 i będziemy je wszystkim polecać.

Kasia z miejscowości: Chorzów            

 

dodano: 2017-12-29 20:02:57

Jestem bardzo zadowolona z usług jakie świadczy firma VHS24. Bardzo dobra poprawa jakości obrazu i dźwięku z kasety 15-letniej (dla mnie to wyczyn), ponadto krótki czas oczekiwania na realizację zamówienia plus niewysokie ceny. Polecam każdemu. Pozdrawiam!

Ewa z miejscowości: z lubelskiego            

 

dodano: 2017-12-16 12:21:21

Filmy profesjonalnie przegrane na format cyfrowy. Przegrane filmy są w bardzo dobrej jakości pomimo, że niektóre dostarczone taśmy miały około 20 lat. Również bezproblemowa logistyka (dostawa i status zamówienia) Polecam usługi firmy VHS24.PL.

Mirek z miejscowości: Wieluń            

 

dodano: 2017-12-14 11:19:46

Pełen profesjonalizm i niewysokie ceny.Firma ze wszech miar godna polecenia.Pełna informacja o stanie realizacji zamówienia.

Jan z miejscowości: Reszel            

 

dodano: 2017-10-18 23:04:22

Solidna firma, jestem bardzo zadowolony z usługi. Material z 19 -letniej kasety przegrany super, pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam

Tomek z miejscowości: Płock            

 

dodano: 2017-10-04 08:59:34

Po zraz kolejny jestem pod wrażeniem profesjonalizmu firmy vhs24.pl Perfekcyjnie, szybko i tanio - Brawa dla całego zespołu !!! Szczerze polecam wszystkim korzystanie z usług tej firmy.

Krzysztof z miejscowości: Gdańsk            

 

dodano: 2017-09-26 16:05:15

Solidna, rzetelna firma, dobra cena usługi, profesjonalna realizacja zlecenia . Firma godna polecenia !!!

Przemysław z miejscowości: Włocławek            

 

dodano: 2017-07-05 21:22:26

Dałem do przegrania 20 sztuk kaset VHS z rodzinnymi nagraniami. Najstarsze były z lat 1992-1996. Teraz siedzimy całą rodziną, wspominamy i się śmiejemy. Było warto!!! Poprawiona została również jakość nagrania. Polecam i już szykuję następną przesyłkę.

Andrzej z miejscowości: Szczecinek            

 

dodano: 2017-06-09 21:32:31

Swietna firma,pelne zawodostwo,bardzo dobra jakosc wykonanej uslugi.Jestem w pelni zadowolony i szczerze polecam uslugi tej firmy.

GRZEGORZ z miejscowości: RZESZOW            

 

dodano: 2017-06-04 00:04:13

Solidna firma, jestem bardzo zadowolony z usług! Nagrania w pełni odzyskane, nagrane bez strat za rozsądną cenę. Poprawienie jakości się opłacało, bardzo dobrze się ogląda. Serdecznie polecam!

Karol z miejscowości: Ogrodzieniec            

 

dodano: 2017-04-24 10:20:31

Usługa wykonana solidnie, przystępna cena! polecam usługi tej firmy

Beata z miejscowości: Zakopane            

 

dodano: 2017-04-18 17:51:05

Jestem bardzo zadowolona z jakości obrazu i dźwięku, uratowano Nasze domowe archiwum, za co serdecznie dziękuję. 25 letnie nagrania z kaset w nowym wydaniu:) Polecam

Kinga z miejscowości: Żory            

 

dodano: 2017-04-04 09:34:52

Rewelacja !!! Takiego profesjonalizmu dawno nie doświadczyłem. Mój maluch dopadł nasze kasety z okresu gdy byliśmy jeszcze piękni i młodzi. Żal ogromny, ale co zrobić ? Wszystkie taśmy zostały wyciągnięte z kaset, porwane i pomięte. Nie nadawały się już do niczego, no chyba, że jako ozdoba w formie choinkowej lamety. Długo szukałem fachowców, którzy podjęliby się odzyskania czegokolwiek z tego ?złomu?. Dziesiątki prób w firmach w całej Polsce nie dały rezultatu. Zawsze odsyłano mnie słowami ?to niemożliwe?, ?nie ma szans?, ?nikt tego nie zrobi?, ?to już koniec?. Jedynymi którzy zechcieli podjąć się tego jakoby niewykonalnego zadania, była Firma VHS24. Ich ciężka praca, doświadczenie i profesjonalizm sprawiły, że jednak można. Mam moje odzyskane upragnione nagranie w formie cyfrowej za niewielkie pieniądze. Odzyskano zawartość, poprawiono obraz i zrobiono korektę dźwięku. To nie są zwykli ?przegrywacze nagrań?, to świetni fachowcy z pasją. Niech wstydzą się Ci, którzy szumnie nazywają się ?Studiami Obrazu i Dźwięku? i reklamują swe niezwykłe umiejętności i drogi sprzęt. Wielki szacunek za świetną pracę i wspaniały kontakt. Tę Firmę polecam wszystkim tym, którzy zwątpili i stracili nadzieję na odzyskanie ich wspomnień. Gratulacje i wielkie wyrazy uznania dla całego zespołu. Życzę Państwu wielu wspaniałości i jeszcze większego uznania zadowolonych klientów. Jestem przeszczęśliwy i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług VHS24. Dziękuję - brawo, brawo, brawo ! Niech moc będzie z Wami !!!

Krzysztof z miejscowości: Gdańsk            

 

dodano: 2017-03-09 11:01:39

Firma godna polecenia, wykonanie usługi profesjonalne i terminowe. Jedyny minus nie mający wpływu na zlecenie to położenie na peryferiach miasta.

Stanisław z miejscowości: Zawiercie            

 

dodano: 2017-02-19 18:25:38

Nagrania po skopiowaniu otrzymują drugą młodość. Usługa wykonana bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony. Polecam tą firmę.

Jan z miejscowości: Chrzanów            

 

dodano: 2017-02-11 18:42:23

usługa wykonana profesjonalnie , po otrzymaniu sms-sa nagrania odebrałem osobiście .Polecam

Ryszard z miejscowości: Zawiercie            

 

dodano: 2017-01-09 19:34:27

Sprawnie, profesjonalnie wykonana usługa.Pełne zadowolenie.Polecam.

Sławek z miejscowości: Ostrołęka            

 

dodano: 2016-12-31 12:02:46

Rewelacja! Tasma szpulowa z lat 70tych a po przegraniu brzmi jak nagrana wczoraj. Dziekuje !

Anna z miejscowości: Chorzow            

 

dodano: 2016-12-23 10:41:02

Super, szybko i sprawnie wykonana usługa. Gorąco polecam!!!

Leszek z miejscowości: Józefosław            

 

dodano: 2016-12-08 23:25:52

To kolejny raz, kiedy korzystam z firmy vhs 24. Szybko, bezproblemowo odzyskane wspomnienia z kasety vhs. Dziękuję i polecam!

Renata z miejscowości: Sulejówek            

 

dodano: 2016-12-02 14:40:45

Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam :)

Agnieszka z miejscowości: Katowice            

 

dodano: 2016-11-30 14:31:04

Przegranie 9 kaset VHS trwało 2 tygodnie. Kurier odebrał przesyłkę i dostarczył ją zwrotnie. Wszystko jasno wyjaśnione. Bardzo dobra jakość zgranego materiału. Eleganckie okładki do płyt DVD z miejscem na opis. Ciągły kontakt z wykonawcą. Pełen profesjonalizm. Zlecę kolejne nagrania.

janek z miejscowości: Świętochłowice            

 

dodano: 2016-11-23 10:34:53

Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi i polecam.

Anna z miejscowości: Żywiec            

 

dodano: 2016-11-10 09:45:28

Podzielam wszystkie zamieszczone tutaj pozytywy i komplementy pod adresem firmy vhs24. Szybko, rzetelnie i fachowo wykonana usługa, sympatyczny kontakt z pracownikami. Polecam teraz tę firmę wszystkim znajomym. Pozdrawiam . S.K.

Stanisław z miejscowości: Ostrowiec Świętokrzyski            

 

dodano: 2016-11-04 14:52:22

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa . Polecam

Wlodek z miejscowości: Krakow            

 

dodano: 2016-11-01 19:38:20

Kolejny zestaw kaset skopiowany fachowo i w przystępnej cenie. Bardzo miły kontakt z całym zespołem. Pozdrawiam i polecam...

Piotr z miejscowości: Budzyń            

 

dodano: 2016-10-23 22:30:25

Bardzo dobra jakość wykonanych usług, miła obsługa, krótki czas oczekiwania na realizację zamówienia. Polecam współpracę!

Natalia z miejscowości: Lublin            

 

dodano: 2016-10-23 20:55:32

Wszystko ok. Miła obsługa.

Ryszard z miejscowości: Suwałki            

 

dodano: 2016-10-14 13:01:46

Korzystałam z usługi przegrywania kaset. Usługa zrealizowana bez zarzutów, miła obsługa.

Justyna z miejscowości: Sosnowiec            

 

dodano: 2016-09-12 09:36:56

Jestem zadowolona z wykonanej uslugi, wszystkim polecam

Gosia z miejscowości: Myszkow            

 

dodano: 2016-08-19 06:12:55

jakość otrzymanych kopii doskonała - nareszcie mam zabezpieczone i trwałe nagrania

Adam z miejscowości: Częstochowa            

 

dodano: 2016-08-17 12:34:54

Zamówiłem przegranie ośmiu kaset. Telefonicznie doradzono mi jak najlepiej zrealizować zamówienie. Przegrano szybko i dobrze. Polecam.

Bogdan z miejscowości: Lublin            

 

dodano: 2016-08-12 18:16:23

Jestem pełen podziwu kaseta VHS od 20 lat nie odgrywana, a tu jest w całości przegrane na DVD. Jakość odpowiednia do jakości nagrania na kasecie. Pełen profesjonalizm dobry kontakt. Polecam.

Andrzej z miejscowości: Lesko            

 

dodano: 2016-07-27 09:14:04

Rzetelna i profesjonalna firma. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi, świetna jakość przegranych materiałów, przemiła obsługa. Gorąco polecam. Dziękuję. Monika.

Monika z miejscowości: Łowicz            

 

dodano: 2016-07-06 14:39:03

Świetna obsługa, bardzo profesjonalna, płyty zrobione rewelacyjnie. To już moje kolejne zamówienie na vhs24.pl. Dziękuję i serdecznie polecam i pozdrawiam

Monika z miejscowości: Kolbuszowa            

 

dodano: 2016-07-04 15:25:31

Profesjonalna obsługa klienta. Polecam bardzo, jeżeli chce się zachować stare nagrania.

Romek z miejscowości: Galomin            

 

dodano: 2016-06-21 10:55:44

Profesjonalna i szybka obsługa, bardzo dobry kontakt. Polecam!

Aneta z miejscowości: Piła            

 

dodano: 2016-05-27 18:07:09

dobra jakość nagrania

Janina z miejscowości: Gdynia            

 

dodano: 2016-05-20 19:36:55

Bardzo mila i rzetelna firma. Serdeczne polecam :)

Anna z miejscowości: Rydultowy            

 

dodano: 2016-05-11 10:22:42

Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi i polecam innym.

Anna z miejscowości: Białystok            

 

dodano: 2016-05-11 10:00:05

Szybko Tanio i w Pełni Profesjonalnie. Gorąco Polecam

Grzegorz z miejscowości: Włodowice            

 

dodano: 2016-04-18 10:38:54

Szybko, Tanio i Profesjonalnie :)

Sebastian z miejscowości: Myszków            

 

dodano: 2016-04-14 20:09:36

Kontakt oraz szybka obsługa jest bardzo szybka i przyjemna atmosfera. Polecam

Antoni z miejscowości: Turka            

 

dodano: 2016-04-08 16:52:57

Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta. Jakość przegranych materiałów - bez zarzutu niemniej jednak zawsze trzeba mieć na uwadze to, że jest to zgrane ze starego VHS-u. Usunięto drganie obrazu, ustabilizowano go co mnie bardzo cieszy. Obraz ma naturalne , żywe kolory. Generalnie jakość to duży plus. Obsługa też duży plus, tempo wykonania też duży plus, więc summa summarum - trzy duże plusy !

Andrzej z miejscowości: Cieszyn            

 

dodano: 2016-04-03 11:35:08

Pełen profesjonalizm - nic dodać nic ująć. Polecam wszystkim.

Marek z miejscowości: Gorzów Wlkp            

 

dodano: 2016-03-22 22:06:56

Jestem bardzo zadowolona z usługi firmy vhs24.pl. pl. Firma solidna i z profesjonalnym podejściem do wykonywanej usługi, godna polecenia. Bardzo serdecznie dziękuję za przywrócenie wspomnień sprzed 20 lat. Pozdrawiam

Elzbieta z miejscowości: Przytoczna            

 

dodano: 2016-03-21 21:51:31

Cena, jakość i terminowość usługi na TAK:-) Miła obsługa, pełen profesjonalizm. Polecam.

Krzysztof z miejscowości: Katowice            

 

dodano: 2016-03-17 10:41:48

Pozdrawiamy,jesteśmy zadowoleni z Waszej usługi, wykonana szybko i profesjonalnie. Polecamy Waszą firmę znajomym i wszystkim innym K&Z.

ZENEK z miejscowości: Bielsko-Biała            

 

dodano: 2016-03-06 18:52:54

Pełny profesionalizm polecam każdemu, kto ma problem z kopiowaniem kaset Vhs

Adam z miejscowości: Stalowa Wola            

 

dodano: 2016-03-04 22:41:17

Szybka i profesjonalna realizacja usługi. Polecam.

Karina z miejscowości: Chorzów            

 

dodano: 2016-02-22 21:26:39

Realizacja w 100% zgodna z zamówieniem!!!

Karol z miejscowości: Lębork            

 

dodano: 2016-02-18 21:45:19

Solidne wykonanie zlecenia od poczatku, szczegolnie pochwala za tematyczne posegrowanie dostarczonego materialu z 17 kaset i wykonanie w terminie. Wszystko doszlo solidnie zapakowana paczka. Ogolnie, profesjonalna robota,polecam.

Wieslaw z miejscowości: Norymberga            

 

dodano: 2016-02-18 17:56:35

Kontakt - bez zarzutu Realizacja wg. specyfikacji - bez uwag Poprawa jakości - przy kiepskiej jakości VHS niewielka poprawa, przy lepszej jakości VHS trochę lepsza Cena - zgodna z ofertą oraz rabat:) Terminowość - zgodna ze wstępną informacją Przesyłka - bez uwag

Tadeusz z miejscowości: Radziszów            

 

dodano: 2016-02-01 12:00:19

Jestem bardzo zadowolona z przegrania moich kaset VHS na DVD. Bardzo kompleksowa obsługa i satysfakcja z wykonania pracy powieżonej tej firmie Bardzo Polecam .

Anna z miejscowości: Łańcut            

 

dodano: 2016-01-27 14:25:54

Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez vhs24.pl Nie mam się do czego przyczepić. Chciałem z początku załatwić to u siebie w mieście ale u mnie kosztuje to 15 złotych....za godzinę. A tutaj 15 złotych za kasetę niezależnie od długości taśmy. Polecam i pozdrawiam serdecznie ;)

Łukasz z miejscowości: Kołobrzeg            

 

dodano: 2016-01-26 10:43:21

Realizacja szybko, sprawnie i bez zarzutu. Jakość odpowiednia do nagrań bo kasety były nagrywane na obniżonej prędkości, a kamera bez stabilizacji. Ale wspomnienia uratowane. Polecam!

Piotr z miejscowości: Tarnowskie Góry            

 

dodano: 2016-01-25 16:57:59

Odebrałem dziś przegrane własne wesele,którego po 16 latach nie dało się już oglądać.kaseta była uszkodzona po pożyczeniu.Myślałem że już po pamiątce,ale znalazłem w internecie właśnie tą firmę a że to ode mnie niedaleko zawiozłem osobiście.Przyjęcie bardzo miłe i bardzo profesjonalne podejście do sprawy,czego się nie spodziewałem.Dziś jestem w szoku,jest obraz,jest dźwięk i to w całkiem dobrej jakości-biorąc pod uwagę stan kasety- wreszcie możemy znów obejrzeć nasze wesele.Płyty wyglądają wprost REWELACYJNIE jak i pudełko z okładką.Każdemu z czystym sumieniem polecam firmę ,naprawdę warto!!!

Mariusz z miejscowości: Czatachowa            

 

dodano: 2016-01-22 10:35:32

Realizacja szybko, sprawnie i bez zarzutu. Co najważniejsze - jakość jest super. Polecam!

Mariusz z miejscowości: Stróża            

 

dodano: 2016-01-20 23:10:47

Wspaniala obsluga. Polecam!

Zofia z miejscowości: Gostyn            

 

dodano: 2016-01-20 19:30:57

Bardzo solidna i szybka usługa.

Cezary z miejscowości: Tarnówka            

 

dodano: 2015-12-29 21:24:51

Jak się reklamujecie tak robicie .Solidnie i profesjonalnie Dzięki za super Swięta dla mnie i całej rodzny

Jerzy z miejscowości: Tarnobrzeg            

 

dodano: 2015-12-28 16:04:20

Usługa wykonana terminowo, w jakości zgodnej z oczekiwaniami.Polecam!!!

Leszek z miejscowości: REDA            

 

dodano: 2015-12-18 12:07:28

Bardzo serdecznie dziękuję za wykonanie kopiowania moich nagrańi. Moje oczekiwania zostały w pełni spełnione. Jestem mile zaskoczony bardzo profesjonalnym podejsciem do wykonanej usługi. Bardzo przystępna cena oraz sympatyczna obsluga zwiększają walory Państwa Firmy. Pozdrawiam Kamil

Kamil z miejscowości: Działdowo            

 

dodano: 2015-12-16 10:36:18

Kontakt z firmą fantastyczny, usługa wykonana fenomenalnie ,radość z odzyskanych wspomnień bezcenna.

Lidia z miejscowości: Ruda Śląska            

 

dodano: 2015-12-15 23:38:25

Obsługa bardzo profesjonalna, sprawna i miła. Firma godna polecenia i zaufania, stojąca frontem do klienta. Na podstawie wstępnej rozmowy telefonicznej bez wahania zdecydowałam się skorzystać z usługi. Gorąco polecam wszystkim Państwu vhs24.pl

Lidia z miejscowości: Luboń            

 

dodano: 2015-12-11 21:51:59

Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. działają szybko , zgodnie ze zleceniem . Jakość nagrań bardzo dobra , miła obsługa . Polecam !

Roman z miejscowości: Zawiercie            

 

dodano: 2015-12-11 12:56:28

Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Działają szybko, zgodnie ze zleceniem. Miła obsługa. Polecam serdecznie.

Barbara z miejscowości: Zawiercie            

 

dodano: 2015-12-07 18:07:58

Gorąco polecam ale żeby się przekonać osobiście należy skorzystać z usługi vhs24.pl a wspomnienia ożyją na wesoło!!!!!

Henryk z miejscowości: Gdynia            

 

dodano: 2015-11-30 09:36:54

Firma godna zaufania. Zauważyłem, że wszystko jest oznakowane i opisane więc nie ma możliwości popełnienia pomyłki przy odsyłniu materiałów źródłowych i przegranych. Jakość materiałów przegranych jast porównywalna lub nawet lepsza niż na materiałach źródłowych. Polecam.

Marek z miejscowości: Nasielsk            

 

dodano: 2015-11-26 13:07:47

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi . Bardzo dobra jakość wykonanych płyt, dobry kontakt a co ważne expresowa realizacja zamówienia .

Szczepan z miejscowości: zaleszany            

 

dodano: 2015-11-26 07:56:57

szybko, solidnie, miła obsługa.Polecam

Mariusz z miejscowości: Wrocław            

 

dodano: 2015-11-20 10:34:49

Bardzo dobra firma, świetny kontakt.. Realizacja zamówienia bez zarzutu, szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami. Faktycznie lepsza jakość odtwarzania. Polecam każdemu.

Marzena z miejscowości: Koszalin            

 

dodano: 2015-11-03 13:26:33

Indywidualne i przyjazne podejście do klienta. Profesjonale wykonanie usługi w krótkim czasie. Bieżące konsultacje telefoniczne w celu polepszenia efektu końcowego. Bardzo polecam.

Tomek z miejscowości: Warszawa            

 

dodano: 2015-11-02 12:09:02

Bardzo solidna i sprawnie działająca firma. Klient na bieżąco jest o usłudze informowany i nie ma jakiś nie domówień. Ponadto to o czym pisze w internecie o swojej usłudze, w 100% odpowiada prawdzie. Nie ma ze strony vhs24 niespodzianek i naciągania klienta na dodatkowe koszty, aniżeli te, które wcześniej awizowali. Polecam WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM!

Jerzy z miejscowości: Kluszkowce            

 

dodano: 2015-10-21 18:10:48

Realizacja zamówienia została wykonana bardzo dobrze.Firma rewelacyjna którą będę każdemu polecał.

TOMASZ z miejscowości: Zamosc            

 

dodano: 2015-10-09 09:12:52

Szybki i bardzo dobry kontakt. Miła obsługa. Wszystkie kasety zostały przegrane na płyty, które dokładnie i odpowiednio podpisano. :) Rzetelna firma. Polecam! ;)

Gosia z miejscowości: Szczecin            

 

dodano: 2015-09-26 00:11:23

Dziękuję! Dzięki Państwa zaangażowaniu, mogę cieszyć się starymi nagraniami jeszcze przez długi czas. Pozdrawiam

Sylwia z miejscowości: Tychy            

 

dodano: 2015-09-18 10:27:40

Bardzo jestem zadowolony,super zrobione,napewno wroce Tu nie raz

marcin z miejscowości: kalisz            

 

dodano: 2015-09-10 11:11:09

Witam.Szukalam przez internet firmy, ktora przegrywa kasety video na plyty dvd.Zainteresowala mnie wlasnie firma vhs24.pl poniewaz ma bardzo dobre opinie!!!. Skontaktowalam sie z nimi poprzez maila i zostalam poinformowana ze sa na urlopie.Pomimo tego dostawalam od razu odpowiedzi na moje zapytania.!!!.Sa niezwykle zorganizowani i niezmiernie szanuja klienta. Naprawde warto powierzyc swoje stare kasety w ich rece!!. Jestem pod wrazeniem ich profesjonalizmu i ogromnej sympati ( rozmawialam przez telefon). Szczerze namawiam do korzystania z ich uslug bo te bardzo dobre opinie sa zgodne z prawda...:-)

Barbara z miejscowości: Jastrzebie-Zdroj            

 

dodano: 2015-09-01 20:27:48

jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy.szybko i dobrze nagrane. naprawde polecam

Justyna z miejscowości: Niemodlin            

 

dodano: 2015-08-07 11:05:00

Jakość usług Firmy na najwyższym poziomie. Jestem pod wrażeniem profesjonalności i uczciwego traktowania klienta. Zdarzyło mi się , że część kasety nie została przegrana, po telefonicznym uzgodnieniu odesłałam kasetę, otrzymałam komplet nagrania oraz zwrot pieniędzy za przesyłkę. Po prostu super! Dziękuję i szczerze polecam!!!

Ania z miejscowości: Radziejów            

 

dodano: 2015-08-07 10:21:37

Jestem bardzo zadowolona z przegrania dużej ilości kaset.Przegranie na bardzo wysokim poziomie.Każda płytka oddzielnie opakowana ,opisana.Szybka realizacja zamówienia.Bardzo miła i profesjonalna obsługa od początku do końca.Dziękuję wszystkim pracownikom firmy. Polecam wszystkim zainteresowanym.

Ania z miejscowości: Wałbrzych            

 

dodano: 2015-08-04 17:25:49

Jakość obsługi powyżej moich oczekiwań. Jakość przegranej kasety również bez zarzutu. Polecam.

Natalia z miejscowości: Warszawa            

 

dodano: 2015-08-04 13:38:15

Przegrywałem VHS na Pendrive USB. Otrzymany plik jest b. dobrej jakości (moja kaseta miała 20 lat:)) Bardzo szybkie wykonanie i super kontakt z firmą. Polecam wszystkim.

Darek z miejscowości: Lublin            

 

dodano: 2015-07-01 21:00:37

Realizacja szybko, sprawnie i bez zarzutu. Co najważniejsze - jakość jest super. Polecam!

Waldek z miejscowości: Jasienica            

 

dodano: 2015-06-04 10:14:08

Osobiście dostarczyłem 7 kaset VHS i na miejscu omówiłem warunki realizacji oraz temin dostawy (przez kuriera) mojego zamówienia. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Z jakości nagrań również jestem bardzo zadowolony. Firma naprawdę warta polecenia za dobrą i rzetelną robotę. Chciałbym jeszcze podkreślić bardzo miłą i rzeczową obsługę klienta przez p. Słomę i jego pracownicę. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Piotr z miejscowości: Ruda Śląska            

 

dodano: 2015-05-15 10:16:54

Jestem zadowolony z wykonanej usługi. Wysłałem na razie 6 kaset i faktycznie 6-ta była gratis zgodnie z tym co pisaliście na Waszej stronie internetowej. Będę przygotowywał następną paczkę z kasetami, bo również cena jest przystępna w porównaniu z innymi firmami. Pozdrawiam !

Zbigniew z miejscowości: Nowe Miasto Lubawskie            

 

dodano: 2015-05-15 10:15:03

Właśnie przed chwilką odebrałem paczkę, a w niej swoje kasety przegrane na płyty DVD. Całość ładnie zapakowana a przede wszystkim, dobrze zabezpieczona przez uszkodzeniem w trakcie transportu. Zaskoczenie miłe....nawet bardzo miłe. Każdy krążek w etui ....opisany!!!! Przyznam się , że ja tego opisu nie zrobiłem przed wysyłką kaset. Reasumując........firma bardzo rzetelna,nie wykonuje usługi na kolokwialnie mówiąc " odwal się" Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Pozdrawiam .

Andrzej z miejscowości: Skarżysko-Kamienna            

 

dodano: 2015-05-12 09:13:27

WITAM Zaryzykowałam i wysłałam ponad 20 kaset .I....warto było.pomijam przeogromna przyjemność ogladania ,wspominania,emocji,wzruszeń itp -cała procedura-kontakt,odbiór ,wykonanie -super.to ja mniej się przyłożyłam do przygotowania kaset przed przegrywaniem(słabe opisy z mojej strony )niz firma czyli ludzie w niej pracujący.dziękuję i pozdrawiam .

barbara z miejscowości: fasty            

 

dodano: 2015-05-06 20:32:41

Realizacja zamówienia została wykonana bardzo dobrze.Firma rewelacyjna którą będę każdemu polecał.

Dariusz z miejscowości: lębork            

 

dodano: 2015-05-04 08:57:13

Super jakość nie spodziewałem się po tak długim czasie, że tak to wyjdzie. Warto było trochę dużej poczekać ma materiały aby cieszyć się ładnym obrazem oraz dźwiękiem. Dziękuję i szykuje kolejna paczkę

Przemek z miejscowości: Wrocław            

 

dodano: 2015-04-30 20:42:06

Jakość usługi na niezłym poziomie tylko czas trochę długi.

Henryk z miejscowości: Niepołomice            

 

dodano: 2015-04-24 15:24:33

Przegrywanie na najwyższym poziomie. Na pewno jeszcze skorzystam z Państwa usług !!! Dobrze ze jesteście na rynku !

Ada z miejscowości: Legnica            

 

dodano: 2015-04-21 08:05:55

Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z obsługi, realizacja mojego zamówienia na najwyższym poziomie. Kasetki, których nie widziałam już ponad 10 lat w "odświeżonej" wersji sprawiły, iż nie jedna łezka się w oku zakręciła. Jeśli ktoś ma obawy przed wysłaniem ważnych dla siebie materiałów to niepotrzebnie, firma jest rzetelna w każdym calu. Na każdym kroku będę Państwa polecała bo na prawdę WARTO!!!! DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE ZA WSZYSTKO!!!: POLECAM NA 1000%

Agnieszka z miejscowości: Jaworznia            

 

dodano: 2015-04-17 16:37:37

Uratowali moje wspomnienia:) Jakość super,bardzo miły kontakt,wszystko rzetelnie i sprawnie.POLECAM!!!

Danuta z miejscowości: Straszyn            

 

dodano: 2015-04-14 12:12:13

Realizacja mojego zamówienia została wykonana bardzo dobrze i rzetelnie. Obsługa bardzo miła i kontakt też jest zadowalający. Czas realizacji usługi jest prawidłowy. Polecam wszystkim którzy chcą skorzystać z oferty tej firmy.

Krzysztof z miejscowości: Ustka            

 

dodano: 2015-04-02 11:33:52

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Filmy przegrane w dobrej jakości. Polecam! :)

Zbyszek z miejscowości: Głogów Małopolski            

 

dodano: 2015-03-31 14:26:23

Jestem mega zadowolony z usługi,jakość nagrania bez najmniejszych zastrzeżeń.Uprzejmość i kontakt z klientem na wysokim poziomie.Polecam!!!!!!!!!!!!

MARIUSZ z miejscowości: Konin            

 

dodano: 2015-03-29 19:56:45

Długi czas szukałam kogoś kto przegra stare ale bardzo ważne rodzinne kasety vhs na dvd,zaryzykowałam i szczerze polecam,nawet powiem jestem zachwycona jakością i dokładnością,porządna firma.

Maria z miejscowości: Police            

 

dodano: 2015-03-25 14:36:58

Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi .Wysłałam 3 kasety VHS , to na początek w celach zwiadowczych i szykuję już następną przesyłkę.Cena jest również konkurencyjna w porównaniu z innymi usługodawcami do których dotarłam .

Teres z miejscowości: Świdwin            

 

dodano: 2015-03-18 19:53:40

Polecam.Wszystko w najlepszym porządku.Jakość usługi super.

Wiesław z miejscowości: Łomnica            

 

dodano: 2015-03-12 20:07:12

Potrzebna usługa, i niezapomniane chwile po odsłuchaniu dawnych nagrań. Bardzo pozytywna opinia co do sklepu i jego zarządzania. Nawet przed świętami dostałem od nich sianko:). Niby nic ale miła sprawa. Widać, że osoba odpowiedzialna za firmę wie co to zadowolony klient...Polecam i będę korzystał. Tak trzymać!

Karol z miejscowości: Kraków            

 

dodano: 2015-03-03 19:53:23

Polecam firmę, wszystko jest w jak najlepszym porządku.Gdybym potrzebował skorzystam ponownie.

Piotr z miejscowości: Świętochłowice            

 

dodano: 2015-03-02 12:32:12

Wszystko w najlepszym porzadku,dobra jakość materiału końcowego. Po prostu extra.

Grzegorz z miejscowości: Skoki            

 

dodano: 2015-03-01 20:04:26

Wspaniała firma! Profeska w swojej dziedzinie. Płyty profesjonalnie przegrane. Nie jest tajemnicą że trwało to trochę czasu, ale to plus firmy bo dużo osób zaufało tej firmie swoje pamiątki do przegrania. Dla mnie OK i polecam dalej.

Łukasz z miejscowości: Warszawa            

 

dodano: 2015-02-26 12:51:47

Jestem bardzo zadowolona z przegranych materiałów. Dobry kontakt z firmą, rzetelnie i profesjonalnie. Polecam.

Grażyna z miejscowości: piaseczno            

 

dodano: 2015-02-26 11:16:45

Wszystko w jak najlepszym porządku, miła obsługa, bezproblemowy kontakt telefoniczny i co najważniejsze jakość materiałów na najwyższym poziomie. Polecam i z pewnością przyśle kolejną paczkę!

Marek z miejscowości: Łódź            

 

dodano: 2015-02-08 16:37:59

Jestem bardzo zadowolona z efektów Państwa pracy. Korzystałam raz z Państwa usług i planuję zrobić to po raz kolejny. Bardzo dobry kontakt mailowy. Otrzymałam odpowiedz na każde pytanie, a trochę ich było:) Mały minus za czas oczekiwania, który w moim przekonaniu trwał trochę za długo :(

Ola z miejscowości: Goleniów            

 

dodano: 2015-02-06 10:49:47

Super profesjonalizm w każdym calu. Miła obsługa, przegrywanie na wysokim jakościowo poziomie. Firma dbająca o detale zarówno przy przyjmowaniu jak i zdawaniu wykonanej pracy. Z usług tej firmy korzystałem trzy razy i będę korzystał dalej. Polecam wszystkim w 110 %

Witold z miejscowości: Katowice            

 

dodano: 2015-02-05 16:47:41

Jesteście super. Nic dodać nic ująć! Nie spodziewałem się, że z kaset vhs które miałem odzyskaliscie obraz i teraz mogę powspominać dawne czasy. 100% OK. POLECAM WSZYSTKIM

Tadeusz z miejscowości: Medyka            

 

dodano: 2015-02-02 20:32:46

Swietna robota.jakosc fenomenalna.profesjonalizm z każdej strony.naprawde szczerze polecam.w 100% warto wysłać i zostawić na zawsze wspaniale chwile !!!! :)

ania z miejscowości: warszawa            

 

dodano: 2015-02-01 19:45:35

jestem bardzo zadowolony z usługi oraz jakości nagrań . nie opłaca się męczyć i samemu próbować przegrywać czy szukać pseudo fachowców . Na vhs 24.pl jest szybko ,bezpiecznie i tanio.

Robert z miejscowości: Trzcianka            

 

dodano: 2015-01-29 20:57:37

Duża ilość kaset z rocznika 1999-2006 w szybkim terminie i dobrej jakości. Dodatkowo opis z kaset przeniesiony na opis płyt - miła niespodzianka. Dobry kontakt telefoniczny

Wiesław z miejscowości: Gdynia            

 

dodano: 2015-01-23 17:19:22

Bardzo dziękuję za profesjonalnie wykonaną usługę i świetną obsługę (przemiły kontakt mailowy i telefoniczny). Zamówienie zrealizowane zgodnie ze szczegółowymi instrukcjami, polecam :)

Iga z miejscowości: Lublin            

 

dodano: 2015-01-16 23:13:07

Jakość przegrania rewelacyjna ,czas wyjątkowo krótki .Kontakt z p. Piotrem Słoma przyjazny ,zachęcający do korzystania z usług firmy .Polecam tą firmę. Ceny są bardzo przystępne. Profesjonalizm w każdym calu.!!!!!

Anna z miejscowości: Tarnów            

 

dodano: 2015-01-16 14:15:05

Jednym słowem: POLECAM!!!

Piotr z miejscowości: Zawiercie            

 

dodano: 2015-01-06 11:53:37

Podzielam opinie innych użytkowników. Inne firmy powinny uczyć się od Was podejściem do klienta i realizacją zamówienia. Możecie liczyć na zwiększoną ilość zamówień z mojego regionu. Pozdrawiam

KAROLINA z miejscowości: BOLSZEWO            

 

dodano: 2014-12-29 11:51:38

Swietna obsluga,szybka realizacja zamowienia.Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam ta strone

Barbara z miejscowości: Szczecinek            

 

dodano: 2014-12-29 10:14:36

Wszystko sprawnie i prawidłowo. Kontrahent godny zaufania oraz rekomendacji!

Artur z miejscowości: Krzepice            

 

dodano: 2014-12-27 15:40:29

Świetna jakość zgranych archiwaliów z VHS. Sprawnie i profesjonalnie. Polecam - czas ucieka i coraz trudniej z VHS będzie odzyskać cokolwiek.

Adam z miejscowości: Częstochowa            

 

dodano: 2014-12-19 14:15:28

Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. Szybka i solidna realizacja zamówienia. Profesjonalne podejście do klienta,świetny kontakt. POLECAM!

Katarzyna z miejscowości: Zamość            

 

dodano: 2014-12-19 07:16:03

Szybka i solidna realizacja zlecenia. jestem bardzo zadowolony i mogę szczerze polecić.

Arek z miejscowości: Gliwice            

 

dodano: 2014-12-17 21:23:56

Jestem przeszczęśliwy - coś co przeleżało na półce 25 lat słucha się tak jakby kupione było przed chwilą -jestem pełen podziwu dla Panów i dziękuje

Antoni z miejscowości: Sosnowiec            

 

dodano: 2014-12-17 20:36:52

Jestem bardzo zadowolony z usługi, wszystko odbyło się szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam !!!

Bogusław z miejscowości: Kłodawa            

 

dodano: 2014-12-11 09:50:22

Jestem bardzo zadowolony z przegranej kasety video na płyty DVD, świetny kontakt z właścicielem, profesjonalna obsługa. Polecam bardzo i zachęcam do korzystania z usług.

Grzesiek z miejscowości: Lublin            

 

dodano: 2014-12-09 18:50:58

Efekt końcowy zdecydowanie przewyższył moje oczekiwania. Wybrałem nieco droższą usługę z poprawą jakości obrazu i dźwięku - ale naprawdę warto. Polecam z czystym sumieniem.

Jacek z miejscowości: Lublin            

 

dodano: 2014-12-08 18:25:06

Dość długo szukałam firmy zajmującej się przegrywaniem starych taśm szpulowych.Przesłałam do przegrania kilka starych, ponadtrzydziestoletnich taśm , nieopisanych, wśród których miały być b.ważne dla mnie dzisiaj nagrania. Firma wykonała to bardzo rzetelnie,profesjonalnie, dzieląc chaotyczne nagrania na poszczególne "odcinki" z ich opisami,dzięki czemu łatwo mi odtwarzać konkretne nagrania. Przesyłka starannie zabezpieczona, dostarczona w umówionym czasie. Mam zamiar nadal skorzystać z usług Firmy, gdyż posiadam kilka kaset magnetofonowych z cennymi nagraniami,które mogę powierzyć profesjonalnej, rzetelnej i sprawdzonej firmie. Polecam jak najbardziej usługi Firmy vhs24.pl

Róża z miejscowości: Katowice            

 

dodano: 2014-12-07 13:19:50

Firma dobrze funkcjonuje, obsługa zrozumiała i życzliwa, jestem zadowolony, będę polecał rodzinie i znajomym. Bardzo dobrze, że jest możliwość przegrania starych kaset. Szkoda tylko, że nie można nagrać starych filmów z taśmy 2x8 mm.

Leszek z miejscowości: Ruda Śląska            

 

dodano: 2014-12-06 12:21:09

Jestem zadowolony z usługi,czas jak i jakość przegranych kaset godne polecenia.Tak też zrobiłem poleciłem znajomym.Teraz na nowo mozna oglądać zapisane wspomnienia w niemal doskonałej jakości.

Jarek z miejscowości: Kunowo            

 

dodano: 2014-12-06 01:27:08

Jestem bardzo zadowolony z przegranych kaset video, świetny kontakt, profesjonalna obsługa, POLECAM !!!!!!!

Jan z miejscowości: Mikołów            

 

dodano: 2014-12-05 20:49:10

Polecam wszystkim Waszą firmę. Znakomity kontakt, szybkie i profesjonalne przegranie starych nagrań.Tak trzymać!

Kazimiera z miejscowości: Puławy            

 

dodano: 2014-12-05 12:41:05

Szybka realizacja; konkretnie i rzetelnie, dobry kontakt mailowy. Ogółem - brak zastrzeżeń.

Adam z miejscowości: Pyskowice            

 

dodano: 2014-12-02 19:07:22

jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi ,oraz obsługi klienta --polecam firme

marian z miejscowości: swidnik            

 

dodano: 2014-11-26 20:37:51

Zamówienie zostało zrealizowane wg. umowy szybko. i sprawnie. Wygodny odbiór płyt do nagrania. Jakość nagrań zadowalająca. Polecamy firmę.

wiesława z miejscowości: zabrze            

 

dodano: 2014-11-24 16:02:00

Szybko i profesjonalnie zgrane taśmy. Niska cena, dobry kontakt. Firma warta polecenia.

Waldemar z miejscowości: Brzeżno            

 

dodano: 2014-11-24 15:32:35

Pełen profesjonalizm. Szybka realizacja, świetna cena. Szukałam wszędzie, ale jednak pobijacie wszystkich. Jak najbardziej będę Waszą firmę polecać, warto. Aż miło się patrzy na te wszystkie nagrania :) Dziękuje. Pozdrawiam :)

Sara z miejscowości: Centawa            

 

dodano: 2014-11-14 19:13:21

Jestem pod dużym wrażeniem zarówno pod kątem obsługi handlowej (gotowe wydruki przesyłki kurierskiej, zawiadomienia o terminach itp.) oraz jakości przekazanego materiału video. Bardzo słabe, sprzed 25 lat nagrania rodzinne VHS obecnie poprawione i utrwalone na DVD stanowią nieocenioną pamiątkę. Jestem b. wdzięczny i polecam usługi VHS24 z przyjemnością.

Piotr z miejscowości: Gdańsk            

 

dodano: 2014-10-30 10:53:50

Nagrania otrzymalam w piatek, 24.10. Dziekuje. Dziekuje za caloksztalt przegran. Sa super, a wasze uslugi sa bardzo profesjonalne i wyskiej jakosci a wasza uprzejmosc, gotowosc do pomocy i szacunek do klienda jest godna rekomendacji. Dlatego tez bede was reklamowala, polecala i rekomendowala gdzie sie tylko da. Jescze raz dziekuje, powodzenia i duzo klientow. Z powazaniem, Sr. Zofia Krolik

Sr. Zofia Krolik z miejscowości: Racibórz            

 

dodano: 2014-10-19 18:04:38

Polecam, szybka realizacja, profesjonale zgranie i obróbka materiału, 25 letnie kasety vhs a można jeszcze zobaczyć w dobrej jakości:D

Bartek z miejscowości: Stargard            

 

dodano: 2014-10-16 13:38:08

Dziękuję za absolutnie profesjonalny serwis na najwyższym poziomie. Stare kasety językowe dostały drugie życie i jako wysokiej jakości nagrania cyfrowe będą służyły uczniom jeszcze wiele lat. Piękna oprawa graficzna nagrań, doskonałe spełnienie wymagań klienta, przyjazny, uprzejmy personel to dodatkowe walory Państwa usług. Polecam innym i sama jeszcze z tych usług skorzystam.

Urszula z miejscowości: Głubczyce            

 

dodano: 2014-10-01 21:37:29

bardzo profesjonalne podejście do pracy. Materiały przegrane i odesłane w idealnym stanie. POLECAM

Irek z miejscowości: Kraków            

 

dodano: 2014-09-27 11:40:28

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia w firmie VHS. Moje zlecenie zostało wykonane bardzo porządnie, opis płyt w języku francuskim bezbłędny. :-)

Anna z miejscowości: Poznań            

 

dodano: 2014-09-24 16:07:13

super firma godna polecenia

Marcin z miejscowości: Dąbrowa Górnicza            

 

dodano: 2014-09-24 13:45:52

Z czystym sumieniem polecam. Znajoma dała mi namiar i się nie zawiodłam.

Alina z miejscowości: Kielce            

 

dodano: 2014-09-24 13:29:29

Zeskanowanie starych kliszy i slajdów oraz podniesienie ich walorów bardzo dobre. Skanowanie starych zdjęć również bardzo dobre. ale już zrobienie ich retuszu słabe - bez polotu.

Kazimierz z miejscowości: Warszawa            

 

dodano: 2014-09-21 19:54:30

POLECAM WSZYSTKO OK ZGODNE Z OPISEM W OFERCIE

LESZEK z miejscowości: KARLUSIN            

 

dodano: 2014-09-21 15:58:58

Poziom realizacji zamówienia świetny, jedyny mankament to czas wykonania (musiałem sam "przyśpieszać"). Ogólnie bardzo rzetelna firma i polecam.

Bob z miejscowości: Pszczyna            

 

dodano: 2014-09-14 13:04:14

Jestem mega zadowolony przegrany film jest w super jakości. Polecam każdemu zainteresowanemu taką usługą. Usługa wykonana wysokim poziomie i w krótkim czasie.

Kamil z miejscowości: Sandomierz            

 

dodano: 2014-09-13 10:05:04

Firma dobrze funkcjonuje,obsługa zrozumiała i życzliwa,jestem zadowolony,będe polecał rodzinie i znajomym

Marek z miejscowości: Kielce            

 

dodano: 2014-09-10 08:00:53

Rzeczywiście opinie komentujących się sprawdziły, obsługa miła, kontaktowa, a zlecenie wykonane szybko i zgodne z zamówioną usługą ;) pozdrawiam

Basia z miejscowości: Sierpc            

 

dodano: 2014-09-09 19:40:06

Wspaniała obsługa- profesjonalna, a zarazem życzliwa. Pracujący tam ludzie lubią to, co robią, nastawieni są na "tak, da się" i "po ludzku" się z nimi koresponduje :-) Wykonanie zamówienia sprawne, przesyłka doszła jak należy. Firmie życzę powodzenia i serdecznie ją polecam!!!!

Olga z miejscowości: Kraków            

 

dodano: 2014-08-31 18:54:21

wszystko przemyślane , sprawnie zorganizowane - wysyłka i transport , odbiór. dobrej jakości nagrania ( oczywiście zależnie od produktu który wysłaliśmy ) Zdecydowanie polecam

mirosława z miejscowości: dzierzgoń            

 

dodano: 2014-08-25 14:41:56

Ekipa z vhs24 potrafi zdziałać cuda! To, co dla innych było niemożliwe, dla Was okazało się pestką.Kasety zostały przegrane, jakość ok, a ja wzruszam się i ocieram ukradkiem łezkę widząc tych, których już nie ma wśród nas. Dziękuję serdecznie i polecam PROFESJONALISTÓW!

Agnieszka z miejscowości: Toruń            

 

dodano: 2014-08-19 14:22:25

Polecam. Wspomnienia ożywają na nowo.

Karolina z miejscowości: Bielko Biała            

 

dodano: 2014-08-14 11:10:57

Bardzo fajnie przegrane płyty. Zrobione tak jak sobie tego życzyłam, zarówno napisy, jakość, dobrana okładka do tematu przegrywanego materiału. Można indywidualnie ustalić jak ma wyglądać przegrana kaseta i co ze sobą połączyć. Przyjemnie, solidnie i niedrogo !!! Jestem bardzo zadowolona.

Małgorzata z miejscowości: Warszawa            

 

dodano: 2014-08-11 22:09:30

Otrzymałem przesyłkę z przeganymi kasetami. Bardzo podoba mi się forma wykonanej pracy - pudełko, nadruki etc. Oczywiście obejrzałem losowo kilka płyt. Jakość bez zarzutu - piszę o tym ponieważ w Szczecinie korzystałem tego rodzaju oferty w zakładach fotograficznych z bardzo marnym efektem przy dwukrotnie wyższej cenie. Serdecznie dziękuję, miło się z Państwem pracowało. Życzę powodzenia !!!

Ryszard z miejscowości: Szczecin            

 

dodano: 2014-08-08 19:28:12

Jestem bardzo zadowolony, nie dość że kasety zostały przegrane absolutnie profesjonalnie, to jeszcze łącznie z odbiorem materiałów przez kuriera, zapłaciłem i tak prawie połowę mniej niż za samo przegranie kaset w najtańszym punkcie w swojej okolicy. Polecam!

Łukasz z miejscowości: Gdynia            

 

dodano: 2014-08-08 14:24:41

dobra komunikacja ze sklepem:) płyty ładnie opisane, na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy:)

Krzysztof z miejscowości: Cieszyn            

 

dodano: 2014-07-30 17:06:27

Pełny profesjonalizm. Kontakt z klientem, jakość usługi, szybkość realizacji. Polecam!!!!!!

Mariola z miejscowości: Przemyśl            

 

dodano: 2014-07-26 10:50:53

Polecam zdecydowanie skorzystanie z usług tej firmy.To profesjonalna obsługa : bardzo dobry kontakt , konkurencyjne ceny i świetna jakość usługi. POLECAM ZDECYDOWANIE :)

Marlena z miejscowości: Braniewo            

 

dodano: 2014-07-25 21:12:15

wszystko przebiegało zgodnie z przedstawioną propozycją na stronie internetowej. jakość przegranego materiału dobra mimo tego ze VHS był z 1998r

wiesław z miejscowości: gdynia            

 

dodano: 2014-07-18 19:09:43

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY SUPER WYKONANA PRACA Z GORY DZIEKUJE

SŁAWOMIR z miejscowości: CIECHOCIN            

 

dodano: 2014-07-14 17:48:46

Jestem bardzo, bardzo zadowolona z usług. W pełni polecam, profesjonalna roota i miła obsługa. Przyjemnie cofnąć się 22 lata wstecz i powspominać dawne czasy.

Ewa z miejscowości: Wola Grąbiecka            

 

dodano: 2014-07-11 22:38:10

Skorzystałem z usługi firmy i w pełni ją polecam. Usługa wykonana została mi rzetelnie, terminowo, w pełni profesjonalnie. Do tego dużym plusem jest bardzo dobry kontakt z firmą. Polecam, polecam , polecam...

Piotr z miejscowości: Płock            

 

dodano: 2014-07-11 10:02:11

Witam, skorzystałam z usług firmy pierwszy raz bazując na opiniach w interencie. Nie zawiodłam się!. Ponad 20-letni materiał wygląda lepiej niż można się tego było spodziewać. Bardzo sprawna obsługa, pofesjonalne podejście, atrakcyjna oferta - wszystko OK. Dziękuję!!! ;))

Agnieszka z miejscowości: Częstochowa            

 

dodano: 2014-07-05 15:14:45

Witam korzystałam z usług firmy pierwszy raz, jestem zadowolona, świetna jakość zdjęć, doskonała obróbka, szybka wysyłka. Stanowczo polecam tą firmę.

Anna z miejscowości: Sandomierz            

 

dodano: 2014-06-25 21:11:06

Mój Syn będzie miał cudowny prezent ,na swoje 18 urodziny dostanie płytę z nagraniem swoich pierwszych lat życia. Wszystko dzięki temu że przegraliście starą taśmę VHS której nie mogliśmy już odtworzyć .Dziękujemy bardzo za szybką realizację w tak niskiej cenie . Pozdrawiam Alicja

Alicja z miejscowości: Biskupiec            

 

dodano: 2014-06-07 11:53:30

Na najwyższej półce szafy przez kilkadziesiąt lat przechowywałem taśmy na szpulach magnetofonowych, nagrane na 4- ścieżkowym magnetofonie ZK140, w końcu lat sześćdziesiątych i w pierwszych latach siedemdziesiątych. Przekonany, że z tych nagrań nie będzie już żadnego pożytku, chciałem je wyrzucić. Na szczęście kolega przekonał mnie, że warto spróbować przegrać je na płyty CD w firmie vhs24.pl Zaryzykowałem, bo cena za skopiowanie całej taśmy ? prawie 4 godziny nagrania ? wyniosła ledwo 30 zł. Efekt przeszedł moje oczekiwania. Okazało się, że nagrania uroczystości rodzinnych oraz popisów wokalnych i recytatorskich dzieci, sprzed ponad 40 lat, teraz mogę z powodzeniem wielokrotnie odtwarzać na laptopie. A jeżeli te dawne nagrania odsłuchuję przez słuchawki ? to dźwięk jest nawet bardzo dobry. Nie muszę dodawać ? jaka to frajda dla moich dzieci, które są już po ?czterdziestce? a słuchają piosenek i wierszyków z przedszkola. Nie wyrzucajcie starych nagrań.

Bronisław z miejscowości: Warszawa            

 

dodano: 2014-06-05 17:02:56

Witam! Film dotarł, super zrobione. Dziękuję. Na pewno jeszcze skorzystam z Państwa oferty. Pozdrawiam serdecznie.

Monika z miejscowości: Kolbuszowa            

 

dodano: 2014-06-04 18:41:03

Szanowni Państwo! Dziękujemy, otrzymaliśmy przesyłkę. Płyta działa prawidłowo :) pozdrawiamy,

Piotr z miejscowości: Muzeum Śląska Opolskiego            

 

dodano: 2014-05-31 15:25:15

Jakość nagrań nadspodziewanie dobra. Kiedy nagrania przemontuję - będzie dużo frajdy w domu. Sklep będę zachwalał i polecał znajomym. Życzę pomyślności w interesach i żebyście Państwo na swojej drodze spotykał ludzi równie uczynnych i życzliwych jak Wy!! Serdecznie pozdrawiam

Bronisław z miejscowości: Chorzów            

 

dodano: 2014-05-29 20:18:20

to już kolejna realizacja, co mogę powiedzieć pełne zadowolenie, rzetelne informacje na stronie WWW przekładają się na realne funkcjonowanie i świetny rezultat, polecam

Marek z miejscowości: GORZÓW WIELKOPOLSKI            

 

dodano: 2014-05-26 09:28:37

Pełny profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja. Będę polecać wszystkim!

Bożena z miejscowości: Ostrów            

 

dodano: 2014-05-23 12:13:38

TRANSAKCJA BEZPROBLEMOWA !!! WSZYSTKO OK. 100 % POZYTYW :)

Kasia i Karol z miejscowości: Toruń            

 

dodano: 2014-05-23 07:29:22

Takiego świetnego kontaktu z klientem i dbanie o jego jak najlepszą obsługę życzyłbym każdemu Kupującemu! Wszystko w 100% zgodne z opisem. GORĄCO POLECAM ten Sklep! Szybko, sprawnie, przyjemnie!"

Artur z miejscowości: Suchedniów            

 

dodano: 2014-05-22 11:06:26

Pełen PROFESJONALIZM pod KAŻDYM WZGLĘDEM.Bardzo dobry kontakt ze sklepem, profesjonanie wykonany (zgodnie z życzeniem) i przysłany, zapakowany materiał, jakość nagrań bardzo dobra.Szybka przesyłka Do tego uczciwość firmy.POLECAM i DZIĘKUJE"

Mirosław z miejscowości: Poznań            

 

dodano: 2014-05-20 15:14:20

Pełen PROFESJONALIZM pod KAŻDYM WZGLĘDEM. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, profesjonane wykonanie, jakość nagrań bardzo dobra, max co można z kaset wyciągnąć, a newet lepiej, atrakcyjna cena, naprawdę warto.POLECAM i DZIĘKUJE.

Jacek z miejscowości: Piekary Ślaskie            

 

dodano: 2014-05-18 10:15:13

Perfekcja w każdym calu.Szybka mila transakcja,godna polecenia każdemu kupującemu.100% Pozytyw.Dziękuje i pozdrawiam.

Grzegorz z miejscowości: Dobrodzień            

 

dodano: 2014-05-14 12:16:06

PROFESJONALIZM TO MAŁO POWIEDZIANE, ŚWIETNY KONTAKT, SZYBKA REALIZACJA I WYSYŁKA . . . POLECAM WSZYSTKIM . . . DUŻY POZYTYW !!!"

Adam z miejscowości: Piła            

 

dodano: 2014-05-10 11:26:21

Pełen profesjonalizm oraz szybki i miły kontakt. Polecam w 100%

Aleksandra z miejscowości: Grójec            

 

dodano: 2014-05-08 12:34:29

Dziękuję za udaną transakcję,pozdrawiam i gorąco POLECAM!!!

Elżbieta z miejscowości: Skórka            

 

dodano: 2014-05-08 12:17:00

Bardzo dobry kontakt ze Sklepem, profesjonalnie wykonane usługi, szybko i sprawnie. Naprawdę gorąco polecam."

Janina z miejscowości: Zawiercie            

 

dodano: 2014-04-28 17:18:42

...:::P:::... ...:::O:::... ...:::L:::... ...:::E:::... ...:::C:::... ...:::A:::. .. ...:::M:::... Dziękuję za udaną transakcję

Artur z miejscowości: Włoszczowa            

 

dodano: 2014-04-25 08:29:37

Solidna firma! Polecam!

Wiesław z miejscowości: Wadowice            

 

dodano: 2014-04-19 12:18:20

Pełny profesjonalizm , polecam!!!!!!!!!!!!!! . Skorzystajcie z ich usług a będziecie naprawdę zadowoleni.

Mariusz z miejscowości: Nysa            

 

dodano: 2014-04-18 15:48:33

Wszystko w najlepszym porządku!!! Bardzo dobry kontakt i sprawna transakcja. Polecamy ten sklep w 100%

Tomasz z miejscowości: Brzeg            

 

dodano: 2014-04-15 11:09:59

Usługa w pełni profesjonalna zgodna z opisem przedstawionym !!! Dobry kontakt. Ogółem wzorowa transakcja i w pełni zasłużony POZYTYW !!!

Janusz z miejscowości: Nieporęt            

 

dodano: 2014-04-10 10:20:12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt. Miło, sympatycznie - gorąco Polecam.

Mariusz z miejscowości: Ełk            

 

dodano: 2014-04-08 18:25:18

Mogę tylko wszystkim polecić przegrywanie w tym sklepie. Szybko, sprawnie, przegrania dobrej jakości, a i koszty nieduże.

Magdalena z miejscowości: Zawiercie            

 

dodano: 2014-04-08 10:19:40

Rewelacyjny kontak,szybko i bardzo sprawnie !! polecam w 100%, a płytka przypomniała stare dobre czasy :) dziękuję !

Agnieszka z miejscowości: Jelenia Góra            

 

dodano: 2014-04-05 10:22:05

Bardzo polecam Firmę, jest godna zaufania, super kontakt, towar zgodny z tym co w ofercie, szybka realizacja. Pozdrawiam :-)

Jerzy z miejscowości: Słupsk            

 

dodano: 2014-04-02 11:42:46

Wszystko ok.Polecam!!!!

Mirosława z miejscowości: Jaworzno            

 

dodano: 2014-03-27 20:05:05

Świetna jakość i profesjonalna obsługa. Polecam i sam w przyszłości będę korzystał.

Mateusz z miejscowości: Marki            

 

dodano: 2014-03-27 14:33:37

Rewelacyjny kontakt,perfekcyjna ,miła,rzeczowa obsługa. Transakcja i jakość przegranych płyt COŚ WSPANIAŁEGO! A po za tym ogromne zaangażowanie i uczciwość. Naprawdę,jestem bardzo zadowolona. Dziękuję,pozdrawiam i wszystkim szczerze POLECAM !!!

Aneta z miejscowości: Prabuty            

 

dodano: 2014-03-27 07:48:05

Bardzo dobry kontakt,dawno nie współpracowałam z tak pomocnym sklepem POZYTYW

Joanna z miejscowości: Warszawa            

 

dodano: 2014-03-26 10:13:51

Ja ICH po prostu KOCHAM. Pomogli mi zachowac wspomnienia, ktorych nie moglam odtworzyc, bo nie posiadam juz odtwarzaca do kaste VHS. SUPER firma!!!!! Bede zachecac zanjomych do skorzystania z ICH uslug!!!! Wszystko super i rzetelnie!!!! Pozdrawiam

Ewa z miejscowości: Warszawa            

 

dodano: 2014-03-24 15:36:28

Wszystko w jak najlepszym porządku! Bardzo szybko i sprawnie, a realizacja usługi na profesjonalnym poziomie. Doskonały kontakt. Polecam wszystkim. Dziękuję i pozdrawiam

Lech z miejscowości: Siedlce            

 

dodano: 2014-03-21 10:18:41

Dziś przyszła paczka z przegranymi płytami z kasety VHS.I jestem bardzo,ale to bardzo zadowolona z waszych usług,nie dość że tanio,bo zapłaciłam 15zł za cały film,a nie za godzinę jak w niektórych firmach oferujących takie usługi,to paczka dotarła szybciutko,od wysłania jej minęło 7dni i już jest.Nagranie profesjonalnie przegrane,opakowanie DVD ładnie,zgodne z rodzajem filmu i opisem.Rewelacja! Już poleciłam moim znajomym,i napewno skorzystam z waszych usług jeszcze wiele razy.Super!!!

Kasia z miejscowości: Krapkowice            

 

dodano: 2014-03-20 07:54:47

Doszły dziś kasety, jestem bardzo zadowolona! Dziękuje bardzo :)

Matylda z miejscowości: Ostrów Wlkp            

 

dodano: 2014-03-18 08:20:16

Szybko, sprawnie, profesjonalnie !!! Polecam gorąco i serdecznie dziękuję...

Łukasz z miejscowości: Czarnów            

 

dodano: 2014-03-17 16:05:07

100% zadowolenia super jakość nadruku na płytach! Polecam!!!

Marzena z miejscowości: Chełm Śląski            

 

dodano: 2014-03-15 15:44:31

Wszystko w jak najlepszym porządku super miły kontakt, expresowa transakcja!!! GORĄCO POLECAM !!

Krzysztof z miejscowości: Brzeg Dolny            

 

dodano: 2014-03-10 10:25:21

Po prostu super. DVD dostałem już tydzień po wysłaniu mojej kasety VHS. A jakość ekstra, nawet pomimo 20 lat spędzonych na szafce. Nawet nie sądziłem, że zakurzona kaseta tak nieźle się trzyma. Polecam wszystkim co mają jeszcze jakieś VHSy do zgrania

 

Robert z miejscowości: Gdynia            

 

dodano: 2014-03-05 17:04:37

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam.

Łukasz z miejscowości: Ryczówek            

 

dodano: 2014-02-21 08:52:33

Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam. Profesjonalizm w każdym calu.

Piotr z miejscowości: Warszawa            

 

dodano: 2014-02-18 09:45:12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jakoś fajna ,kontakt dobry.Na pewno jeszcze skorzystam z Państwa usług

 

Aleksandra z miejscowości: Ruda Śląska            

 

dodano: 2014-02-16 10:21:39

Rzadko się dziś spotyka tak rzetelną i uczciwą firmę. Te cechy dziś zaskakuja, a u nich można je znaleźć. Dzięki nim wróciłam do tamtych chwil, do wzruszeń ........już nie obawiam się , że uwieczniony na kasecie VHS film ze ślubu przepadnie na zawsze. teraz mam na płycie i jestem spokojna. Polecam wszystkim,którzy jeszcze sie nie zdecydowali na tą wlaśnie firmę - będziecie mile zaskoczeni - Osobiście serdecznie dziękuję !!!!

Agata z miejscowości: Puszczykowo            

 

dodano: 2014-02-14 18:32:17

Bez najmniejszego zarzutu! Wszystko przebiegło perfekcyjnie! POLECAM!!

Ireneusz z miejscowości: Gdańsk            

 

dodano: 2014-02-14 14:26:56

Duży pozytyw dla tego Sklepu. Bardzo dobra jakość oraz szybki czas realizacji. Polecam !!!

Grzegorz z miejscowości: Koniecpol            

 

dodano: 2014-01-28 12:11:49

100% pozytyw, super jakość nagrań..POLECAM

Oskar z miejscowości: Białystok            

 

dodano: 2014-01-15 18:42:49

Mega pozytyw!!! Super Sklep!!! Wszystko zgodnie z opisem na stronie!!! Transakcja wzorowa!!! Super profesjonalizm, solidność i wysoki poziom!!! Polecam wszystkim!!!

Dariusz z miejscowości: Starachowice            

 

dodano: 2014-01-10 18:33:10

Jak zwykle profesjonalnie! Porzadnie poskanowane i zarchiwizowane slajdy. Błyskawiczna przesyłka. Polecam i bardzo dziekuje,"

Miłosław z miejscowości: Poznań            

 

dodano: 2013-12-26 10:15:34

Wyjatkowo solidna firma,usluga przegrania VHS-DVD wykonana perfekcyjnie,doskonaly kontakt meilowy. Zycze wielu zadowolonych klientow,serdecznie pozdrawiam Anna Gorecka

Anna z miejscowości: Lubin            

 

dodano: 2013-12-25 11:48:46

Potwierdzam - naprawdę solidna firma ,życzę sukcesów

Bogdan z miejscowości: Bochnia            

 

dodano: 2013-12-15 15:49:25

Szybciutko, fajniutko i profesjonalnie. Naprawdę SUPER! POLECAM! Wykonanie perfekcyjne! Towar szybko przesłany! Jednym słowem WIELKI POZYTYW ! Pozdrawiam i dziękuję.

Dorota z miejscowości: Hel            

 

dodano: 2013-12-04 17:00:20

Zawodowcy! 100% satysfakcji pod każdym względem, super jakość nagrań, bardzo miły i konkretny kontakt, solidnie zabezpieczona przesyłka w drodze powrotnej..POLECAM! na pewno skorzystam ponownie

Oskar z miejscowości: Białystok            

 

dodano: 2013-11-14 15:52:26

Wszystko w idealnym porządku.Dziękuję

Lidia z miejscowości: Przeworsk            

 

dodano: 2013-11-10 14:28:31

Polecam. Bardzo dobry kontakt. szybko i solidnie przegranie kaset na płyty.

Tomasz z miejscowości: Sadlinki            

 

dodano: 2013-10-26 19:54:33

Transakcja na najwyższym poziomie!!! Pełne zadowolenie!!! POLECAM innym Kupującym!!!

Joanna z miejscowości: Szczecin            

 

dodano: 2013-10-08 08:56:19

MEGA pozytyw! Szybka i rzetelna realizacja zamówienia. Kontakt telefoniczny bez zarzutu - wzorowy! Wszystko super!! Oczywiście polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomasz z miejscowości: Grudziądz            

 

dodano: 2013-09-08 12:45:17

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. SUPER POZYTYW

Izabela z miejscowości: Piotrowice            

 

dodano: 2013-09-04 09:51:12

Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług. Bardzo szybka i świetna robota... Na pewno jeszcze nie raz do Państwa zawitam ;) Daję 6 z plusem .Pozdrawiam

Łukasz z miejscowości: Pisz            

 

dodano: 2013-08-25 16:20:15

WZOROWO PRZEPROWADZONA TRANSAKCJA! P-O-L-E-C-A-M _ W-S-Z-Y-S-T-K-I-M ! Dziękuję i pozdrawiam :)

Marzena z miejscowości: Wągrowiec            

 

dodano: 2013-07-02 13:26:17

REWELACYJNA CENA !!! REWELACYJNY KONTAKT !!! REWELACYJNA JAKOŚĆ !!! POLECAM SERDECZNIE NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIECIE !!!!

Grzegorz z miejscowości: Kamienica Polska            

 

dodano: 2013-05-26 18:01:12

REWELACJA!!! Transakcja sfinalizowana w przemiłym klimacie, doskonale pod każdym względem. Taka współpraca to prawdziwa przyjemność. __DZIĘKUJĘ I SERDECZNIE __POLECAM WSZYSTKIM !!! __POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SUKCESÓW DLA PANA PIOTRA ORAZ WSPÓŁPRACOWNIKÓW

Marek z miejscowości: Lubsza            

 

dodano: 2013-05-22 10:14:25

Szybko, sprawnie, profesjonalnie - zdecydowany POZYTYW !!!

Michał z miejscowości: Pruszków            

 

dodano: 2013-03-26 15:20:08

Przegrywałam u Państwa 15 kaset i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona poprawą jakości moich nagrań! Świetna cena w stosunku do wykonanej przez Państwa usługi. Polecę Państwa firmę znajomym! Życzę wielu sukcesów

Anna z miejscowości: Wrocław            

 

Drukuj
Siedziba firmy

vhs24.pl
ul. Oświatowa 58
42-400 Zawiercie
Poniedziałek - Piątek
8:00 - 16:00
888 029 028 kontakt@vhs24.pl
Zdjęcia i zamieszczone treści są własnością serwisu i nie mogą być wykorzystywane bez pisemnej zgody vhs24.pl
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu
Aktualizacja strony: 06.10.2016